Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Απριλίου 2018

Εντυπωσιακή ανατροπή επί του ΟΦΗ (2005)

Σαν σήμερα στις 17/4/2005, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2004-2005...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές (3.279 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 4-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5', με γκολ του Ντεγιάνοφ!

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Μαχλάς με κάθετη πάσα βρήκε τον Ντεγιάνοφ στην πλάτη της άμυνάς μας, αυτός απέφυγε τον Τοχούρογλου και από πλάγια θέση έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια πέρασε στην επίθεση και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Μίετσελ στο 6' και Φουτσίνι στο 13'.

Στο 28' ο Μάρτιν Μίετσελ ισοφάρισε με τρόπο πανομοιότυπο με το γκολ που είχε πετύχει ο ΟΦΗ. Η φάση ξεκίνησε από τον Μαλαδένη, που έβγαλε ωραία κάθετη στον Μίετσελ και αυτός πλάσαρε τον Σηφάκη κάνοντας το 1-1.

Στο 33' οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρία με τον Ντάβιντσον όταν πλάσαρε τον Τοχούρογλου με την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία.

Στο 36' του παιχνιδιού, ο Φουτσίνι κέρδισε την μπάλα από τον Κολιτσιδάκη, την έδωσε στον Σαλπιγγίδη και αυτός από κοντά είχε εύκολη δουλειά για το 2-1.

Στο 45' σουτ του Φουτσίνι έδιωξε ελαφρά ο Σηφάκης για να βρει η μπάλα στο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.

Λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και στο 49', ο Θεοδωρίδης έκανε το 3-1 με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο κάτω από το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Σηφάκη...

Το τελικό 4-1 γράφτηκε στο 58' με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει την μπάλα από τον Μίετσελ και να εκτελεί τον Σηφάκη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας...

Το παιχνίδι έγινε στη συνέχεια ακόμη πιο ανοικτό με τον ΠΑΟΚ να φθάνει πιο εύκολα στην περιοχή του ΟΦΗ χωρίς να αλλάξει το σκορ.

Στο 75' καρφωτή κεφαλιά του Σαλπιγγίδη έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι, ενώ στο 80' ο Τοχούρογλου αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του νεοεισελθέντα Καζάντζη και αποσόβησε το γκολ.

Κίτρινες κάρτες: Ντεγιάνοφ, Κολιτσιδάκης,Θεοδωρίδης, Μαλαδένης.

Οι συνθέσεις...

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ουντέζε (57 Χασιώτης), Καρυπίδης, Μέγκαχεντ (75 Λουκάς), Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Θεοδωρίδης, Φουτσίνι, Εγκωμίτης, Σαλπιγγίδης (63 Ανδράλας), Μίετσελ.

ΟΦΗ: Σηφάκης, Αδάμος, Κολιτσιδάκης (58 Αναστασιάδης), Πίτσος, Ντάβιντσον, Κουτσουρές (58 Τζανής), Δέντσας, Ντεγιάνοφ, Χατσαντριάν, Μαχλάς, Νουαφόρ (79 Καζάντζης).

Στο παρακάτω Video φάσεις και ρεπορταζ του αγώνα.
* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίνγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ της περιόδου 2004-2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4