Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Απριλίου 2018

Τρίποντο στη Λεβαδειά με Ρομπέρ (2013)

Σαν σήμερα στις 14/4/2013, ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας από τoν Λεβαδειακό, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Super League, της περιόδου 2012-2013...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε όπως -αναμενόταν άλλωστε- με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και πήρε το τρίποντο της νίκης με σκόρερ τον Ρομπέρ στο 50'. 

Ο Δικέφαλος ήταν μέτριος στο παιχνίδι, καθώς δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που έπαιξε ελεύθερα και ήταν πολύ επικίνδυνος. 

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος ο οποίος επανήρθε μετά από πολύ καιρό κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.
Στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή της ομάδας μας ήρθε στο 11', όταν σουτ του Ρομπέρ μετά από εξαιρετική ανάπτυξη, βρήκε το δοκάρι του Κυριακίδη. Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ αναλώθηκε σε ένα κακό παιχνίδι, ήταν χωρίς ρυθμό, ενώ είχε αμυντικά κενά τα οποία ευτυχώς δεν τα πλήρωσε.

Στην επανάληψη ο Δώνης βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας πέρασε στο ματς τους Σαλπιγγίδη, Λόρενς και Καμαρά, η εικόνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε κάπως, αλλά σε καμιά περίπτωση το θέαμα δεν ικανοποίησε. 

Από το παιχνίδι -που ξεχάστηκε σύντομα καθώς η ποιότητά του δεν ήταν άξια λόγου- έμεινε στη μνήμη μας το τρίποντο και η επανεμφάνιση του Γλύκου.

Το γκολ του Ρομπέρ στο παρακάτω video...
Δείτε στιγμιότυπα του παιχνιδιού ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μανωλάς (78' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Ρομέου (84' Μαχαίρας), Καγιεχόν (66' Μπουμάλ), Πόι. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετό, Σίλντεφελντ, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (62' Λόρενς), Κάτσε (46' Καμαρά), Ρόμπερτ, Αθανασιάδης (62' Σαλπιγγίδης), Κίτσιου.
Ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το παιχνίδι στη Λιβαδειά αλλά και για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τούμπα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Για την κίτρινη κάρτα στον Λόρενς αρνήθηκε να τοποθετηθεί: "Δε θα μιλάω για την κάθε κίτρινη κάρτα". 

Για το παιχνίδι, σχολίασε: "Ήταν είναι δύσκολο ματς γιατί είχαμε αποφασίσει από πριν ότι είναι αναγκαίο να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ήταν λογικό να μην υπάρχει η ίδια ομοιογένεια, αν και προσπαθήσαμε αρκετά. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση, αλλά δεν υπήρχε η συνοχή, στο βαθμό που θέλαμε. Πάντως για να φθάσεις εκεί που θέλεις πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις.

Κι εμείς έχουμε για μεγάλο διάστημα μια διαφορετική ταυτότητα. Είτε έχουμε μια κακή είτε μια μέτρια παρουσία, παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κι όλα αυτά τα λέω γιατί είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Λεβαδειακό μια και με ακόμη μια νίκη επί του ΠΑΣ θα μπούμε με +4 στη διαδικασία των play offs".

Για την εμφάνιση του Γλύκου, απάντησε: "Ο Γλύκος, τόσο σήμερα όσο και μέσα στη Βέροια, έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Η μία εκ των δύο θα βγει η καλύτερη της σεζόν. Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κι αισθανόμαστε τυχεροί που διαθέτουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ μας. 
 
Επίσης έχουμε και νέα παιδιά από πίσω που δουλεύουν πάρα πολύ με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάντως ο Γλύκος έδειξε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα".

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δήλωσε: "Υπήρχαν και νέοι παίκτες με θράσος κι ειδικό βάρος της φανέλας, όπως οι Κίτσιου και Κωνσταντινίδης. Πέρα από το να προσπαθούμε για να δυναμώνει ο ΠΑΟΚ, αναβαθμίζοντας το ρόστερ μας, πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας".

Για τη σύγκριση του προηγούμενου αγώνα στη Λιβαδειά, είπε: "Δε συγκρίνουμε ποτέ τα ματς, μια και τότε διαχειριστήκαμε ένα 2-0. Πάντως ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ καλή πορεία πέρυσι και περίμενα ότι φέτος θα διατηρηθεί σε αυτήν την κατάσταση και θα βρεθεί στα play offs. Πάντως η ομάδα έχει ικανότητες, τεχνική κι είναι δύσκολο να την κερδίσεις".

Για την ήττα του Αστέρα στο Βικελίδης, σημείωσε: "Ο Αστέρας έπαιξε με πολλές αλλαγές. Πάντως εν όψει του πρώτου αγώνα για τον Κύπελλο, είναι ένας αντίπαλος που κάνει καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και τον σεβόμαστε. Θα αναλύσουμε τον Αστέρα και θα μπούμε στο γήπεδο με επιθετική διάθεση, για να πάρουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα καλό σκορ για να γίνουμε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό".

Για τον Καμαρά και για τους δανεικούς: "Όλοι οι δανεικοί μας δίνουν αυτά που θέλουμε και μας βοηθάνε. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, για το αν θα μείνουν ή όχι εξαρτώνται από την τιμή. Οι εισηγήσεις είναι γενικώς θετικές, αλλά μέχρι να φθάσεις στην παραμονή, παίζουν ρόλο οι διαπραγματεύσεις".
Ο Ραζαγκί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε τη σημασία της σημερινής νίκης ενόψει play off και έστρεψε την προσοχή του για τον αγώνα της Τετάρτης που ακολουθούσε, με τον Αστέρα για το Κύπελλο.

Αναλυτικά:
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, η οποία είναι σημαντική για το πλεονέκτημα που θέλουμε για τα play offs".

Για τον ημιτελικό με τον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη, σημείωσε: "Από αύριο θα δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι, που ξέρουμε τη σημασία του. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό".
Ο Λίαμ Λόρενς δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που δέχτηκε την 6η κίτρινη κάρτα ενώ εκθείασε την απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου και τόνισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης είναι δύσκολο αλλά άπαντες γνωρίζουν την σημασία του.

Αναλυτικά:

Για την κάρτα που δέχθηκε: "Φώναξα στον Καμαρά "έι..." και ο διαιτητής σταμάτησε το ματς και μου έβγαλε κίτρινη κάρτα. Δεν απευθυνόμουν στον διαιτητή αλλά στον συμπαίκτη μου. Ζήτησα από τον Σαλπιγγίδη να ρωτήσει τον διαιτητή γιατί μου έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε πως την έβγαλε για προηγούμενη φάση επειδή είχα πει κάτι στον βοηθό. Τότε αναρωτήθηκα για ποιο λόγο δεν μου την είχε βγάλει άμεσα..."

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς γιατί έπρεπε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας ενόψει των play offs αλλά και των αγώνων κυπέλλου. Αυτό που έκανε η διαφορά ήταν το γκολ αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Γλύκου ο οποίος έκανε σπουδαία εμφάνιση. Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ ο Λεβαδειακός μας πίεσε ως ένα βαθμό αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς".

Για το ματς της Τετάρτης: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όλοι ξέρουμε τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για καλό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς".
Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε σαν το ματς της χρονιάς αυτό με τον Αστέρα την Τετάρτη στην Τούμπα, ενώ αναφερόμενος στη νίκη στην Λιβαδειά δήλωσε πως δεν ήρθε εύκολα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Εμείς θέλουμε τον έξτρα βαθμό ενόψει των play offs και γι΄ αυτό η νίκη μας ήταν σημαντική. Δεν ήταν εύκολο το ματς για εμάς γιατί η ομάδα έπαιξε με αλλαγές σε σχέση με περασμένα παιχνίδια. 

Είχαμε όμως χαρακτήρα και φτάσαμε στην νίκη. Πριν τον αγώνα δεν σκεφτόμασταν το ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα. Θέλαμε να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη στη Λιβαδειά και το ματς του κυπέλλου θα μας απασχολήσει πλέον. 

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παρουσιαστούμε δυνατοί αφού η πρόκριση μας ενδιαφέρει. Είναι το ματς της χρονιάς για εμάς και αυτό το ξέρουμε όλοι".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4