Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαρτίου 2018

Νίκησε την Καβάλα με Φραντζέσκο - Βρύζα! (1998)

Σαν σήμερα στις 1/3/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καβάλα, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...
Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 7.000 θεατές (6.412 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Φρατνζέσκος και ο Βρύζας, στην επανάληψη.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα μέτριο παιχνίδι, προβλημάτισε με την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο, και εκτός από δύο καλές στιγμές με τον Ζουμπούλη στο 21’ και 23’, η ομάδα δεν είχε να επιδείξει τίποτε περισσότερο.
Στο 50', ο Φραντζέσκος με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Λογαρά
Στο 73’, η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μιχόπουλο και να αστοχεί.

Στο 77’ ο Βρύζας μετά από μπαλιά του Νάστου σημείωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 92' ο Ολιβάρες ανέτρεψε τον Νασιόπουλο, ο διαιτητής Δούρος έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αθανασιάδης.

Ο Μιχόπουλος απέκρουσε, ο Τσαπανίδης πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, για να αποκρούσει και πάλι ο Μιχόπουλος με τη βοήθεια του δοκαριού.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Φραντζέσκος, Μιχόπουλος, Νάστος και Ζαφειρίου.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασιόπουλος, Νάστος, Ζαφειρίου, Νάγκμπε (69’ Καφές), Βελής, Βρύζας, Φραντζέσκος, Ζουμπούλης (39’ Τουρσουνίδης), Κόβατς (55’ Κομίνχες).

Καβάλα (Γκουλής): Λογαράς, Κόλτσης, Μίτεφ, Βακιρτζής, Καλλιμάνης, Πεγκλής (57’ Αθανασιάδης), Πις, Νασιόπουλος, Εναγκουάνα (74’ Μάλλιος), Ουντέζε (63’ Τσαπανίδης), Χατζηζήσης.

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Κερδίσαμε ένα ματς που το φοβόμουν. Βαρέθηκα να λέω ότι είμαστε κουρασμένοι και έχουμε προβλήματα. Άλλωστε το γήπεδο δεν είναι για μπάλα και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό! 

Ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος και χάσαμε έτσι 45 λεπτά. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά με ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Η Καβάλα εκτός από το που πέτυχε στο τέλος, είχε μόνο μία ακόμη ευκαιρία και τίποτε άλλο. Με πέντε καλούς παίκτες κερδίζουμε τα παιχνίδια».

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνονται οι Φραντζέσκος – Καλλιμάνης σε μια μονομαχία τους…

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4