Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Σεπτεμβρίου 2023

Ειρηνική διαμαρτυρία και ... ήττα με 0-2 (2011)

Σαν σήμερα στις 27/2/2011, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καβάλα, σε παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-2011...

Ο ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του, μπροστά σε 13.000 θεατές (11.542 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 0-2, ένα αποτέλεσμα που προβλημάτισε έντονα τους πάντες γύρω από την ομάδα! 
Εκείνη τη μέρα, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ειρηνική διαμαρτυρία για τους πέντε συνοπαδούς που είχαν φυλακιστεί και για αυτό μόνο δύο πανό υπήρχαν κρεμασμένα στη Θύρα 4. 

Το ένα έγραφε: "ΠΑΟΚ γερά παίξε για τα αδέρφια που είναι στα κελιά" και το άλλο "Το κράτος των μαγισσών έχει ένα κελί για κάθε ΠΑΟΚτσή". Πανό με ανάλογο περιεχόμενο υπήρχαν και στη Θύρα 5
Στις 17:05, μπήκαν ειρηνικά στο γήπεδο εκατοντάδες άτομα από τη Θύρα 4 κρατώντας το γνωστό πανό "Λευτεριά στα 5 αδέρφια μας", με την κατάσταση να είναι υπό τον πλήρη έλεγχο από τους ίδιους τους συνδεσμίτες ... 

Δέκα λεπτά αργότερα, αποχώρησαν ήσυχα οι οπαδοί -όπως άλλωστε μπήκαν- και πήγαν στις θέσεις τους στις κερκίδες, αφού τους καταχειροκρότησε όλο το γήπεδο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, έχασε δυο τρεις καλές ευκαιρίες με τους Ελ Ζαρ στο 16’, Σαλπιγγίδη στο 20’ , Μουσλίμοβιτς 23’, αλλά στο 37ο λεπτό και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Καβάλα έκανε το 0-1 με τον Νικουλάε!
Στο 60ό λεπτό ο Ρίος σημείωσε τα 0-2, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να τα καταφέρει να ξαναμπεί στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τους Ονουάτσι – Νικουλάε – Αμπντούν, που έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι!
Λίγος για ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο έπαιξε τον ΠΑΟΚ...

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς η ομάδα να μπορεί να σκοράρει. Από εκείνο το ναυάγιο δε διασώθηκε ΚΑΝΕΙΣ, αντίθετα οι παίκτες ήταν εκτεθειμένοι στα μάτια του κόσμου λόγω της αποχής που πραγματοποίησαν την Παρασκευή απαιτώντας τα χρήματά τους, ενώ έδειξαν ότι δεν ήταν σωστοί στις υποχρεώσεις τους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έττο Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ (63’ Λίνο), Γκαρσία, Τουκαλάς (63’ Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (46’ Ίβιτς ), Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πφέρτσελ, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόζο (32’ Ντικρόκ), Ντιέ, Ρίος, Αμπντούν, Ονουάτσι (Σιόντης 90'), Νικουλάε.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4