Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Ιανουαρίου 2018

Τρίποντο με Μάτος και ... "Φανούρη" (2017)

Σαν σήμερα στις 19/1/2017, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League της περιόδου 2016-2017...

O Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς – Κρέσπο – Βαρέλα – Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ – Μπίσεσβαρ – Κάνιας στη μεσαία γραμμή και Κάμπος – Αθανασιάδη – Πέλκα στην επίθεση...

Μετά από ένα νωχελικό πρώτο 10λεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεσή του στον Λεβαδειακό και ήταν η ομάδα η οποία ως το τέλος του ημιχρόνου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ....
Έτσι στο 20ό λεπτό ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Μάτος στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και αυτός νίκησε τον εξαιρετικό Ναμάσκο γράφοντας το 1-0.

Στο 32ο λεπτό, ο Ναμάσκο απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Βαρέλα (αμαρκάριστος). Η αμυντική τετράδα του Λεβαδειακού είχε κιτρινιστεί ως το 39', ενώ στο 42' ο Μεντί δέχτηκε σωστά την 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κάμπος, αφήνοντας την ομάδα του με «10»...
Ο Δικέφαλος στο πρώτο μισό του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή δεν έδωσε πολλές καλές ευκαιρίες, καθώς στα τελειώματα των φάσεων ήμασταν κακοί.

Στο 57ο λεπτό, ο Περέιρα πέρασε στη θέση του Πέλκα και τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος μετά από συνδυασμό Κάμπος - Μπίσεσβαρ σκόραρε. Στο 77ο λεπτό, σέντρα του Κάμπος, κεφαλιά του Κλάους απόκρουση του Ναμάσκο και στη συνέχεια ο Περέιρα με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια εύκολη νίκη που του έδωσε βαθμολογική ανάσα, καθώς ο Δικέφαλος ανέβηκε στην 6η θέση φτάνοντας τους 23 βαθμούς και αναμένεται συνέχεια...

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο (72' Μαλεζάς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (57' Περέιρα), Αθανασιάδης (77' Μυστακίδης) και Κάμπος. 

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μιλιάζες (63' Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (77' Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68' Γιουσούφ), Καλτσάς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για το σημερινό παιχνίδι καθώς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την εικόνα του ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά. Υπήρξαν παιχνίδια που παίξαμε καλύτερα αλλά δεν κερδίσαμε. Βάλαμε τρία γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο κι αυτό είναι καλό».

Για το αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός: «Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Ο Κρέσπο βγήκε γιατί αισθάνθηκε λίγο πιασμένο το πόδι αλλα δεν με προβληματίζει. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Με τους άλλους παίκτες όλα καλά».

Για τους Πέλκα-Φακούντο: «Κάποιες φορές ο Πέλκας, κάποιες ο Μυστακίδης, σήμερα κάναμε αλλαγή βάλαμε τον Περέιρα. Δεν είναι η φυσιολογική του θέση, αλλά μπορεί να βοηθήσει και να μας δώσει αυτά που θέλουμε. Είναι δικός μας παίκτης, τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. 
 
Αν θα μείνει ή θα φύγει. Από όσο γνωρίζω είναι μαζί μας, αν θα γίνει κάτι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου δεν μπορώ να σας πω. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό, όταν έχει απέναντι σου ομάδες όπως αμύνονται στην Τούμπα, προτιμώ να έχω τον παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει και στον αέρα. 
 
Δεν λέω ότι ο Φακούντο δεν μπορεί, είναι ποιοτικός παίκτης και μπορεί να μας λύσει πολλά προβλήματα. Αλλά πολλές φορές όταν έχεις πολλές σέντρες χρειάζεσαι κάποιον που έχει λίγο ύψος».

Για την κακή κατάσταση του γηπέδου των Ιωαννίνων: «Είδαμε και χθες το παιχνίδι που έγινε εκεί και γνωρίζουμε ότι είναι ένα από τα χειρότερα γήπεδα. Τώρα πως θα είναι μέχρι τη Δευτέρα, δεν πιστεύω ότι θα έχει καμία ιδιαίτερη βελτίωση. Δεν θα μας βοηθήσουν οι συνθήκες. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο για αυτό το γήπεδο».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Περιμένω να βοηθήσει, να βάζει γκολ. Είναι ένας παίκτης που έπαιξε Τσαμπιονς Λιγκ με Ρεάλ και Ντόρτμουντ. Σίγουρα ταιριάζει στο στιλ που παίζουμε εμείς και γι' αυτόν τον φέραμε για να μας λύσει κάποια προβλήματα που είχαμε ως τώρα. Περιμένουμε σύντομα να είναι έτοιμος».

Για τον Χαρίση: «Προπονείται καθημερινά όπως και οι άλλοι. Έχω συνολικά 24 παίκτες. Σε αυτή τη θέση έχω πέντε παίκτες. Στο σύστημα που παίζουμε χωράνε μόνο οι δύο. Ο καθένας δουλεύει, περιμένει την ευκαιρία του και καλό θα είναι να συνεχίσουνε έτσι γιατί θα έρθει η ευκαιρία τους».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Πιστεύω σύντομα θα έρθει ενίσχυση. Σε πόσο ακριβώς διάστημα δεν μπορώ να πω μέχρι να υπογράψει ο παίκτης, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εγώ θέλω να τον έχω αύριο αν γίνεται».

Για ενδεχόμενη αποχώρηση του Περέιρα: «Εγώ τον κράτησα φέτος. Πέρσι δεν ήταν μαζί μας και υπήρχε και φέτος υπήρξε πάλι ενδεχόμενο να φύγει. Εχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει. Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή αν θα μείνει ή θα φύγει. Εγώ έδειξα και σήμερα ότι τον υπολογίζω. Θα δούμε, έχουμε άλλες δέκα μέρες».

Για το τι ποδοσφαιριστή ψάχνει στις μεταγραφές: «Η θέση που θέλουμε είναι ο winger Που μπορεί να καλύψει μία από τις δύο πλευρές. Αυτό ψάχνουμε και είναι επείγον να βρούμε».

Για την υπόθεση Ουάρντα: «Ποιοτικός παίκτης. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι και δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».

Ο Λέο Μάτος τόνισε μετά το παιχνίδι ...
Για την απόδοση του ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε ο ίδιος: «Πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είχε σημασία το γκολ μου αν χάναμε. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Για το επερχόμενο ματς στα Γιάννινα και τη συνέχεια στη σεζόν: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα διάστημα δύσκολο. Σας λέω την αλήθεια στο πρώτο παιχνίδι είσαι μια χαρά, στο δεύτερο κουρασμένος, στο τρίτο περισσότερο κουρασμένος και στο τέταρτο δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. 
 
Πρέπει να κάνουμε σωστή αποκατάσταση και καλή προετοιμασία. Έχουμε ένα καλό σταφ και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια γιατί ανεβάζουμε στροφές και πρέπει να πάρουμε αυτά τα ματς».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει ήδη έξι γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου: «Είμαι κι εγώ έκπληκτος γιατί συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη χρονιά που πέτυχα επτά γκολ, ήμουν εξτρέμ. 
 
Τώρα φέτος είναι σημαντικό για μένα ότι έχω πετύχει έξι γκολ. Στόχος μου, γιατί δεν ήμουν ποτέ κακός, είναι να κρατήσω τη θέση μου να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι γιατί είμαι αμυντικός. 
 
Πιο περίπλοκο πράγμα το γκολ. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω βοηθήσει την ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κι άλλα γκολ, αλλά ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4