Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιανουαρίου 2018

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ, διέλυσε τον Απόλλωνα Πόντου! (2005)

Σαν σήμερα στις 9/1/2005, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005 ...

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 5.000 περίπου θεατές (3.528 τα εισιτήρια) και ήταν χορταστικός ειδικά στο πρώτο μισό του! «Ποδαρικό» με το δεξί στο 2005, έκανε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραλφ Φρίνγκερ επικράτησε 5-2 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και με τη νίκη της αυτή βρέθηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στο 15', ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μαλαδένης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Χασιώτης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με νέα κεφαλιά έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Ζαφειρόπουλου.

Στο 23', ο Σπυρόπουλος έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Ζησόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μας ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο 34', ο Σπάσιτς έβγαλε ωραία κάθετη στον Μαλαδένη, που μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. 

Στο 39’ ο Σαλπιγγίδης σέντραρε παράλληλα, ο Σπάσιτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά διαμόρφωσε το 3-1, 

Στο 41', ο Μαλαδένης με σουτ σημείωσε το 4-1 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι…

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47', ο Απόλλωνας μείωσε σε 4-2. Η φάση ξεκίνησε από σουτ του Σπυρόπουλου στο δεξί κάθετο δοκάρι και ο Ηλιάδης παίρνοντας το … ριμπάουντ, με σουτ σκόραρε…

Στο 48` το σουτ του Φουτσίνι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο σουτ του Ζησόπουλου που ακολούθησε, η μπάλα βρήκε πάλι το δοκάρι του Ζαφειρόπουλου και πέρασε άουτ.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε με διπλή προσπάθεια ο Σαλπιγγίδης, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη του ΠΑΟΚ…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου,Χασιώτης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Φουτσίνι (89` Λουκάς), Εγκωμίτης (67` Καραδήμος), Σαλπιγγίδης (79` Γιασεμή), Σπάσιτς. 

Απόλλων Καλαμαριάς: Ζαφειρόπουλος, Ιακώβου (46` Ορφανός), Παπαδόπουλος, Κλέιτον (73` Παπάς), Γενιτσαρίδης, Σπυρόπουλος, Ηλιάδης, Παρμαξίδης (46` Φυτανίδης), Πετκάκης, Βέλα, Ουέλινγκτον.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Σιγά σιγά βγαίνουν οι καρποί της δουλειάς, ανεβαίνουμε και βαθμολογικά και με την απόδοσή μας και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε αρκετά καλά. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στον κόσμο που είναι σίγουρα απογοητευμένος. Ήταν μια καλή εμφάνιση και μια νίκη για μας που τη χρειάζομασταν πάρα πολύ. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα με το Αιγάλεω και το μυαλό μας είναι εκεί».

Ρολφ Φρίνγκερ: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Σίγουρα ευχαριστήθηκε και ο κόσμος από το θέαμα που είδε και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Σλάνταν Σπάσιτς: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, γιατί αρχίσαμε με άγχος για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, κάτι που τελικά καταφέραμε».

Βαγγέλης Κουτσόπουλος: «Κάναμε καλή αρχή για το καινούριο έτος, τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια».

Λουκάς Καραδήμος: «Καιρός ήταν να πετύχουμε κι εμείς πολλά γκολ, η ομάδα έδειξε σήμερα τον πραγματικό της εαυτό σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και ήταν θετικό το ότι σκοράραμε πολλές φορές».

Γιώργος Ζησόπουλος: «Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, έπειτα από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ, αλλά στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι και πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε τελικά».

Λιάσος Λουκά: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να κάνουν μια εύκολη νίκη όπως φάνηκε στο τέλος».

Αρμάντο Φουτσίνι: «Για μας ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι το σημερινό, γιατί με τον Παναθηναϊκό δεν παίξαμε καλά και δεν πήραμε βαθμούς. Σήμερα καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό είναι καλό για το μέλλον μας».

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίνγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ της περιόδου 2004-2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4