Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιανουαρίου 2018

Αποκλεισμός στο "Σίτυ", με Φρίνγκερ στον κόσμο του! (2005)

Σαν σήμερα στις 12/1/2005, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Αιγάλεω, στον επαναληπτικό αγώνα για τον β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2004-2005 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης...

Η αποστολή της ομάδας ήταν δύσκολη μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας (παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, στις 22/12/2004), κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, καθώς ο Δικέφαλος έχασε με 2-0 και αποχαιρέτησε τον θεσμό!

Στην 63η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2004-05 μετείχαν συνολικά 66 ομάδες (16 Α' εθνικής, 16 Β' εθνικής και 34 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 6 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού. Για την κλήρωση του πρώτου γύρου ορίστηκαν ως επικεφαλής οι ομάδες της Α' και Β' εθνικής, ώστε να αντιμετωπίσουν τις ομάδες της Γ' εθνικής, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν αδύνατο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες προερχόμενες από την ίδια αγωνιστική κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο τον Λήλαντα Βασιλικού (4-0 στην Τούμπα και 0-0 στη ρεβάνς), αλλά το ταξίδι μας στη διοργάνωση σταμάτησε σαν σήμερα 12/1/2005 στο Αιγάλεω…

Οι παίκτες του Αυστριακού τεχνικού Ρολφ Φρίνγκερ, μπροστά σε περίπου 1.000 θεατές (μόλις 588 τα εισιτήρια), ξεκίνησαν αποφασισμένοι να βρουν πρώτοι δίχτυα, όμως στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Μαλαδένη στο 6’ και Φουτσίνι στο 18’, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σιντιμπέ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι –χωρίς να παίζουν καμιά μπαλάρα-άνοιξαν το σκορ στο 77’, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Τσάτσου, ο Μακρής με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 (αρχική εικόνα) 

Επτά λεπτά αργότερα, ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά βρήκε τον Μπάρκογλου και αυτός δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τοχούρογλου, γράφοντας το τελικό 2-0!

Το τελευταίο σφύριγμα του Δούρου βρήκε τους παίκτες του Τέλη Πιστόλη να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί που τους περίμενε η Ξάνθη, από την οποία αποκλείστηκαν δύσκολα (ήττα 1-0 εκτός και 0-0 στο Σίτυ)
Οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν την πρόκριση ...  

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Σιντιμπέ, Λιαπάκης, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Εντουσέι, Σκοπελίτης, Τσάτσος, Φωτάκης, Μπάρκογλου (90’ Χρήστου), Χλωρός (66’ Μακρής), Νικολόπουλος (81’ Άγγος).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ανδράλας (80’ Λουκά), Ουντέζε, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ζησόπουλος (83’ Κουτσόπουλος), Εγκωμίτης, Φουτσίνι, Μαλαδένης, Σαλπιγγίδης, Σπάσιτς (58’ Βαγγελής).

Δηλώσεις Ρολφ Φρίνγκερ: «Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση αλλά δεν τα καταφέραμε! Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλοί και χάσαμε δύο ευκαιρίες. Στην επανάληψη το Αιγάλεω ήταν καλύτερο και πήρε την πρόκριση. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη και αυτό μας στοίχισε».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4