Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιανουαρίου 2018

2-2 με ... κυπριακή υπογραφή! (2006)

Σαν σήμερα στις 9/1/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006 …

Ο Δικέφαλος μπροστά σε 3.000 θεατές (1.757 τα εισιτήρια), «κατάφερε» και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, με την ομάδα του Κατσαβάκη να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Χάρη Παππά, που εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του έκανε ότι ήθελε την «βαριά» άμυνά μας! 

Το σκορ άνοιξε στο 5', όταν μετά από προσπάθεια του Παππά και συρτή παράλληλη σέντρα, ο Ζαγοράκης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φερνάντεζ! 

Ακολούθησαν μικροευκαιρίες του ΠΑΟΚ με τους Σαλπιγγίδη στο 6’ και 23’, Χαραλάμπους στο 13’, Βαγγελή στο 36’, για να έρθει στο 40’ ο Παππάς να φύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση και περνώντας τον Φερνάντεζ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 (αρχική εικόνα)…

Στο 53’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν στο 3-0 με τον Κλέιτον, όταν το σουτ του Βραζιλιάνου μέσου, μετά από λάθος του Ουντέζε, σταμάτησε στο δοκάρι μας!

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 65’. Μετά από κόρνερ του Βαγγελή, ο Γιασεμάκης με γυριστό σουτ έκανε το 1-2 και πέντε λεπτά αργότερα (70'), σέντρα του Μίετσελ, ο Χαραλάμπους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κόβατς… Λόγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Κάκος απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Ορφανό. 

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Κωνσταντινίδης, Γιασεμάκης, Αραμπατζής, Μίετσελ.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί…

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Κατσαβάκης): Κόβατς, Αμπονσά, Φυτανίδης, Ιωάννου, Μουράφσκι, Ορφανός, Πετκάκης (84’ Ουέλινγκτον), Καραλιόπουλος (77’ Καραμανλής), Κλέιτον, Παππάς, Μουζαουί (71’ Παρμαξίδης).

ΠΑΟΚ (Κωστίκος): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Χασιώτης (46΄Ουντέζε), Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Ζαγοράκης, Βαγγελής (68’ Ηλιάδης), Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλόπουλος (46’ Γιασεμάκης), Μίετσελ, Σαλπιγγίδης.

Η βαθμολογία μετά την αγωνιστική... 
Δηλώσεις …

Γιώργος Κωστίκος: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τον βαθμό! Όταν βάζεις δύο γκολ πρέπει να κερδίζεις. Κάναμε ευκαιρίες χωρίς ουσία. Το κακό είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. 
 
Ο Παπάς με την ταχύτητά του μας έκανε μεγάλη ζημιά. Ευθύνη έχω κι εγώ αφού δεν άλλαξα το δίδυμο στη δεξιά πλευρά (Κωνσταντινίδης – Χαραλάμπους). Είμαι ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του Αραμπατζή, με βάση τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει τη νίκη!»

* Με μια μια πλακέτα και φανέλα των Ποντίων με το όνομά του και το αριθμό 18, βράβευσαν οι οργανωμένοι της Καλαμαριάς τον Στέλιο Ηλιάδη για την τριετή προσφορά του στην ομάδα.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4