Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Απριλίου 2017

Χορταστικό θέαμα, κακό αποτέλεσμα! (1998)

Σαν σήμερα στις 12/4/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998...

Ο Απόλλων Αθηνών (Απόλλων Σμύρνης σήμερα) ήταν ο "κακός δαίμονας" του ΠΑΟΚ όταν παίζαμε στη Ριζούπολη. Μια ομάδα που παλιότερα μας δυσκόλευε πάρα πολύ!

Ένα τέτοιο ματς έγινε και εκείνη την μέρα, που εξελίχθηκε σε ροντέο και δεν ήταν για καρδιακούς, καθώς οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς!

Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε τρεις φορές δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη δεχόμενος την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο...

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16' με τον Τάτση, για να απαντήσει ο Πάολο Κομίνχες στο 27' με κεφαλιά.
Τρία λεπτά αργότερα (30') έγινε η ανατροπή με τον Φραντζέσκο, για να ισοφαρίσει στο 32' ο Καραγκούνης (ο γνωστός!).
Στο 35' ο Κομίνχες με πέναλτι που έδωσε ο Μπέγκος σε χέρι του Ιωάννου (σέντρα ο Τουρσουνίδης), έδωσε νέο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ!

Το πέναλτι εκτελέστηκε δις, ο παίκτης μας ευστόχησε και στην πρώτη εκτέλεση, όμως ο Μπέγκος έδειξε επανάληψη, ισχυριζόμενος πως μπήκαν ποδοσφαιριστές στην περιοχή του Ράπτη νωρίτερα.
Με σκορ 2-3 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και στο 58', ο Τάτσης και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-3 για να έρθει στο 77' ο Τζο Νάγκμπε να σημειώσει με επεισοδιακό τρόπο το 3-4!
Ο Λιβεριανός μέσος του ΠΑΟΚ με πολύ δυνατό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη, στη συνέχεια έσκασε στο χορτάρι, έχοντας όμως περάσει τη γραμμή, κάτι που είδε ο βοηθός και μέτρησε το γκολ.

Το τελικό 4-4 ήρθε στο 83' με κεφαλιά του Λαμπριάκου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος ισχυριζόμενοι πως ο Μπέγκος δεν τους έδωσε στο 89' πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τασιόπουλου στον Ντικουμέ (οι φυλλάδες της εποχής έγραψαν πως ήταν)!
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το παιχνίδι ήταν έξαλλος με τον τρόπο που η ομάδα έχασε την ευκαιρία νίκης, τονίζοντας πως: 
 
"Όταν απομένουν εννιά λεπτά για να τελειώσει το ματς, καταπίνεις την μπάλα! Δεν είναι δυνατόν να σημειώνει γκολ ο Λαμπριάκος με κεφαλιά εντελώς αμαρκάριστος! Ούτε καν πήδηξε"... 

Οι συνθέσεις: 

Απόλλων Αθηνών (Λίμπρεχτς): Ράπτης, Λαχανάς (69' Θεοδωράκος), Κωνσταντινίδης (62' Χατζής), Ιωάννου, Λαμπριάκος, Δαμίγος, Σακελαρίδης, Ντικουμέ, Τάτσης, Καραγκούνης (68΄Φορτούτζι), Έρακ. 

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Σιδηρόπουλος (75' Κόβατς), Καπετανόπουλος, Ζαφειρίου, Κουλακιώτης (57' Τασιόπουλος), Ολιβάρες, Νάγκμπε, Μαραγκός, Τουρσουνίδης (65' Βρύζας), Φραντζέσκος, Κομίνγκες.

* Τη σεζόν 1997-98 ο ΠΑΟΚ με 70 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ισοπαλίες- 6 ήττες, με τέρματα 74-41...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4