Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιανουαρίου 2017

Ισόπαλος στην πρεμιέρα του Μπάγεβιτς (2000)

Σαν σήμερα στις 9/1/2000, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1999-2000 ...

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική πορεία ως εκείνη την αγωνιστική και ήταν ισόβαθμοί μας στην 5η θέση με 21 βαθμούς, προερχόμενοι μάλιστα από σερί νικών, με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο τους ! 

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 7.000 θεατές, ανάμεσά τους και 900 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι χειροκρότησαν τους Πάνθηρες, όταν αυτοί είπαν συνθήματα κατά του γάβρου, που ήταν ο προσεχής μας αντίπαλος στο Κύπελλο!
Βενετίδης, Κόντης και Ιωάννου σε μια εντυπωσιακή εναέρια μονομαχία τους!

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βγει καθόλου στην επίθεση, την ώρα που η άμυνά μας δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά άντεξε! Στην πρώτη καλά οργανωμένη προσπάθεια των επιθετικών μας, ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα!!! 

Ο Φρούσος που είχε μπει σαν αλλαγή στο 54' στη θέση του Καφέ, μετά από μπαλιά του Βενετίδη, με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Πουρλιοτόπουλο, ανοίγοντας το σκορ στο 67'!

Δεχθήκαμε την ισοφάριση από τον Ναλιτζή στο 75' (εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουλακιώτη), ο οποίος λίγο καιρό αργότερα ανηφόρισε και αυτός προς την Τούμπα... 

Στο 78', ο Φρούσος νικήθηκε από τον Πουρλιοτόπουλο στο τετ α τετ και έτσι παρέμεινε το ισόπαλο 1-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Πουρλιοτόπουλος, Σακελλαρίδης, Μητσιόπουλος, Κόντης, Ναλιτζής, Σαπουντζής, Κρισμάρεβιτς, Χασιώτης (78' Τζεβελέκης), Πάντιτς (73' Ιωάννου), Μακέδα, Καραϊσαρίδης.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Κατσιαμπής, Χασιώτης, Τετράτζε, Καφές (54' Καφές), Μαραγκός, Βρύζας, Φραντζέσκος (54' Κουλακιώτης), Γεωργιάδης (78' Νούνιες).

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, Κλειστήκαμε πίσω στο α' ημίχρονο και αυτό δεν ήταν σωστό. Έμεινε μόνο το κέντρο να παλεύει. Ορισμένα πράγματα δεν τα έχουμε καταλάβει. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί. 
 
Ευτυχώς μας πήγαν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Κάναμε κι εμείς λάθη στο γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως πήγε το ματς πιστεύω πως το 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και μπορεί να βελτιωθεί".

Ζήσης Βρύζας: "Δεν είχαμε την ποιότητα που έπρεπε, αν και παίζαμε μπροστά στον καινούριο μας προπονητή και σε ένα γήπεδο που ήταν καλό. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερα και να παίρναμε τους τρεις βαθμούς, αλλά η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα."

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4